Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte à cannelés (la veille)
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 500 g de lait
- 50 g de beurre demi-sel
- 2 œufs
- 2 jaunes d'œufs
- 150 g de farine de blé
- 110 g de chorizo doux, coupé en petits morceaux
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 179.9 kJ / 43.1 kcal
- Protein
- 2 g
- Carbohydrates
- 2.5 g
- Fat
- 2.8 g
- Fibre
- 0.1 g
In Collections
Alternative recipes
Cannelés au jambon
13h
Tartinade de chorizo
5min
Cookies au chorizo et aux tomates séchées
50 Min
Minicannelés au magret de canard fumé et confit d'oignons
2 Std. 15 Min
Crumble au foie gras
1h 10min
Madeleines jambon-comté
1h 35min
Cannelés au thon
40 Min
Minibouchées aux saint-jacques et safran
40 Min
Langues de chat aux rillettes de saumon
1 Std.
Minicakes chorizo-feta
35 Min
Bouchées au chèvre et chorizo
30 Min
Minicakes chorizo-ciboulette
1 Std.