Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g d'oignon, coupé en quatre
- 200 g de courgettes, coupées en gros cubes (2 env.)
- 150 g de farine
- ½ sachet de levure chimique
- 2 œufs
- 35 g d'huile d'olive, et 1 c. à soupe pour rissoler
- 120 g de lait écrémé
- 5 g de sel
- 80 g de chorizo, coupé en petits cubes
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 708 kJ / 169 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 14 g
- Fat
- 10 g
Alternative recipes
Minicakes au fromage et aux lardons
40 min
Minicannelés au chorizo
12h
Madeleines jambon-comté
1h 35min
Cake chorizo-courgette
45 min
Minicakes chorizo-ciboulette
1h
Cookies aux olives et au chèvre
30 min
Minicakes chorizo-feta
35 min
Cake au surimi et à la courgette
1 godz. 5 min
Biscuits à la moutarde à l'ancienne
1sa 20 dk
Miniscones au chorizo et au brebis basque
30 min
Cake aux tomates séchées et chèvre
45 min
Cake pesto et tomates séchées
40 min