Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g de potimarron
- 2 pruneaux dénoyautés
- 500 g d'eau
- 40 g de filet de poulet
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 506 kJ / 121 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 10 g
- Fat
- 5 g
In Collections
Alternative recipes
Purée butternut-noisettes
50 Min
Purée courgettes et veau au basilic
20 Min
Purée panais-butternut, feuilles de betterave et pignons de pin
45 Min
Purée de poireau - à partir de 12 mois
20 Min
Purée de courgette - à partir de 6 mois
15min
Purée de butternut et roulé de veau
50 Min
Purée de carottes
30 Min
Purée de carottes au jus d'orange et émietté de cabillaud
30 Min
Purée de patate douce au gingembre
30 Min
Purée panais potiron
45 Min
Purée potiron-orange
30 Min
Purée carotte-pomme de terre
25 Min