Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 600 g d'eau
- 600 g de pommes de terre farineuses, spécial purée, coupées en morceaux (3 cm env.)
- 1 pincée de fève tonka, râpée
- 1 pincée de fleur de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 15 g d'huile parfumée à la truffe
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 590 kJ / 140 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Carbohydrates
- 22.8 g
- Fat
- 4 g
In Collections
Alternative recipes
Œufs basse température, artichauts et girolles
2 Std.
Crème fouettée au chèvre (salée)
5 min
Eclosion sur son lit de verdure (zone 7)
1h 30min
Œufs brouillés aux asperges et au bacon
40min
Asperges sauce mousseline
1sa
Œufs de caille en meurette
55 dk
Artichauts à la vinaigrette d'agrumes
12sa 45 dk
Asperges tièdes en salade et œuf poché
1sa
Œufs mollets à la dijonnaise
25 dk
Poireaux vinaigrette
35min
Sauce au roquefort
20min
Ecrasé de pomme de terre à l'huile d'olive
40min