Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 130 g de gruyère, coupé en morceaux
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre, coupé en morceaux
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 907 kJ / 218 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 11 g
- Fat
- 15 g
- Fibre
- 1 g
In Collections
-
Choix des portions - Best of 100 Recipes, France
-
Cookidoo à table 2023 10 Recipes, France
-
Ma Cuisine 196 Recipes, Switzerland
-
Ma Cuisine 196 Recipes, Spain
-
Ma Cuisine 196 Recipes, Benelux
-
Ma cuisine au quotidien 239 Recipes, France
-
Ma cuisine au quotidien 221 Recipes, Switzerland
-
Ma cuisine au quotidien 196 Recipes, France
-
Ma cuisine au quotidien 221 Recipes, Canada
Alternative recipes
Mousses de betterave en deux façons
15 min
Sablés au parmesan
1h
Gougères
45 min
Sablés parmesan, olives et romarin
1h
Cannelés
13 godz. 45 min
Iles flottantes
1h
Tuiles aux amandes
25 Min
Tuiles au fromage
15 min
Risotto
30 min
Sablé parmesan, concassé de tomate et jambon de Bayonne
1h 30 min
Soufflé au fromage express
50 min
Cake surprise
2 Std.