Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g de sucre
- 1 pâte feuilletée, ausgewallt, eckig, (21 cm x 13 cm)
Crème pâtissière
- 250 g de lait
- 2 œufs
- 50 g de sucre
- 2 c. à soupe d'amidon de maïs (par ex. Maïzena)
- 1 sachet de sucre vanillé (5 g)
- 3 feuilles de gélatine, trempées 5 minutes dans l’eau froide, égouttées
- 200 g de crème à fouetter, 30-40 % de matière grasse
Finition et glaçage
- 2 c. à soupe de gelée de coing
- 1 c. à soupe d'eau, chaude
- 5 gouttes de jus de citron
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 3148 kJ / 755 kcal
- Protein
- 11 g
- Carbohydrates
- 83 g
- Fat
- 41 g
In Collections
Alternative recipes
Miroirs
1 Std. 40 Min
Gâteau du Vully
2 Std. 30 Min
Meringues de l'Emmental
2 Std. 15 Min
Cake aux branches
1 Std. 10 Min
Tarte flambée vaudoise
1 Std. 30 Min
Gâteau des rois
2 Std. 15 Min
Dacquoise praliné au chocolat
1h 5min
Pavé au chocolat épicé
12h
Biscuits à la cuillère
40 Min
Variations autour du beurre - Café de Paris
30 Min
Caramels à la crème
2 Std.
Bonhomme en pâte
2 Std. 10 Min