Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Les coques
- 100 g d'amandes en poudre
- 100 g de sucre glace
- 10 g de cacao en poudre, non sucré
- 80 g de blancs d'œufs
- 100 de sucre
- 30 g d'eau
La ganache
- 60 g de crème entière
- 100 g de chocolat au lait au caramel, en morceaux
- 20 g de beurre, à température ambiante, en morceaux
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 242 kJ / 57 kcal
- Protein
- 1 g
- Carbohydrates
- 6.5 g
- Fat
- 3.2 g
In Collections
Alternative recipes
Frappé fraise-chocolat
10 min
Sucre glace
5 Min
Mille-feuilles
2h 25min
Caramels à la crème
2 Std.
Sauce Hollandaise
15 min
Biscuit roulé aux fraises et au séré
1 Std. 30 Min
Glace façon "Viennetta" à la vanille et au chocolat
8 godz. 50 min
Tarte au chocolat au lait et fraises
4h 45 min.
Brownies
45 min
Glace au caramel
9h
Tarte meringuée au citron
2 Std. 30 Min
Brownies
1 Std.