Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 140 g de sucre
- 70 g d'eau
- 1 c. à café de jus de citron
- 600 g de lait
- 20 g d'amidon de maïs (par ex. Maïzena)
- 1 œuf
- 200 g de crème entière
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 894 kJ / 213.5 kcal
- Protein
- 3.9 g
- Carbohydrates
- 24.1 g
- Fat
- 11.2 g
In Collections
Alternative recipes
Caramels à la crème
2h
Gâteau à la crème
45 Min
Gâteau du Vully
2 Std. 30 Min
Ragoût de chevreuil avec pommes duchesse et chou rouge aux pommes
1h 20min
Confiture d'abricot pour les provisions
55 Min
Confiture pomme-pomme de terre
25min
Confiture de fraises
1 Std. 5 Min
Crème brûlée
4 Std. 40 Min
Gâteau des rois
2 Std. 15 Min
Moutarde de Bénichon
40 Min
Glace au caramel
9h
Confiture avec sucre gélifiant
30 Min