Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La ganache au chocolat au lait
- 2 feuilles de gélatine, (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 75 g de crème, 35 % de m.g.
- 130 g de chocolat au lait, en morceaux
- 50 g de sucre
Le biscuit
- 4 œufs
- 1 pincée de sel
- 90 g de chocolat noir, en morceaux
- 40 g de chocolat au lait, sans sucre, en morceaux
- 20 g de beurre
- 500 g d'eau
La finition
- copeaux de chocolat blanc e de chocolat au lait
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 507 kJ / 121 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 11 g
- Fat
- 8 g
- Fibre
- 1 g
In Collections
Alternative recipes
Gâteau choco-coco
40 min
Muffins au chocolat
45 min
Sauce béchamel
15 min
Sorbet à la banane
5 min
Brownies
45 min
Pavé au chocolat épicé
12h
Moelleux au chocolat
1sa 30 dk
Cake au chocolat et gingembre confit
1sa 30 dk
Crème au chocolat
3sa 15 dk
Moelleux au chocolat
1h 15 min
Tartelettes aux fraises
1h 15 min
Muffins au lard
50 min