Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte brisée sucrée
- 100 g de sucre
- 200 g de beurre, en morceaux
- 370 g de farine, et un peu pour les moules et le plan de travail
- 1 œuf
La crème chocolat-citron
- 200 g de lait entier
- 200 g de crème, 30% m.g. min.
- le zeste de citron, d'un ½ citron
- 100 g de jus de citron
- 4 jaunes d'œufs
- 100 g de sucre
- 250 g de chocolat noir extrafin, 70 % de cacao, en morceaux
- 30 g de chocolat noir extrafin, 99% de cacao, en morceaux
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 3263 kJ / 782 kcal
- Protein
- 13 g
- Carbohydrates
- 71 g
- Fat
- 48 g
- Fibre
- 6 g
In Collections
Alternative recipes
Gnocchi de pommes de terre
1h 15min
Focaccia croustillante
2h 10min
Salami au chocolat
No ratings
Focaccia sucrée aux noisettes
1h 45min
Cake marbré - Varoma
1 Std. 10 Min
Sbrinz râpé
5min
Muffins au chocolat
45 Min
Sorbet à la banane
5min
Forêt noire
2 godz. 30 min
Brownies
45 Min
Assortiment de truffes au chocolat
45 Min
Mayonnaise à l'ail
10 min