Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte brisée sucrée
- 100 g de sucre
- 200 g de beurre, en morceaux
- 370 g de farine, et un peu pour les moules et le plan de travail
- 1 œuf
La crème chocolat-citron
- 200 g de lait entier
- 200 g de crème, 30% m.g. min.
- le zeste de citron, d'un ½ citron
- 100 g de jus de citron
- 4 jaunes d'œufs
- 100 g de sucre
- 250 g de chocolat noir extrafin, 70 % de cacao, en morceaux
- 30 g de chocolat noir extrafin, 99% de cacao, en morceaux
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 3263 kJ / 782 kcal
- Protein
- 13 g
- Carbohydrates
- 71 g
- Fat
- 48 g
- Fibre
- 6 g
In Collections
Alternative recipes
Sauce curry
10min
Muffins au chocolat
45 Min
Sauce béchamel
15 Min
Crème brûlée
4 Std. 40 Min
Dacquoise praliné au chocolat
1sa 5 dk
Madeleines au chocolat
30 Min
Assortiment de truffes au chocolat
45 Min
Ragoût de pain aux tomates et oignons
20 Min
Gâteau à l'Ovo
55 Min
Frappé fraise-chocolat
10min
Quiche aux 4 fromages
45 Min
Gâteau choco-coco
40 Min