Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 140 g de sucre + 2 c. à soupe pour enrouler le biscuit
- 1 gousse de vanille
- 3 œufs
- 90 g de farine de blé
- 1 pincée de sel
- 250 g de crème à fouetter, 30-40 % de matière grasse
- 150 g de séré à la crème
- 300 g de fraises, en petits dés
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1266 kJ / 303 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 33 g
- Fat
- 16 g
In Collections
Alternative recipes
Œufs colorés en bleu clair
55 min
Petits pains au lait
2h 5 min
Tiramisu fraises-sureau
3h 15min
Mille-feuilles
2 godz. 25 min
Caramels à la crème
2h
Gâteau à l'Ovo
55 min
Gâteau du Vully
2 godz. 30 min
Macaronis du chalet
45 min
Miroirs à la gelée de vin chaud
2 Std. 40 Min
Forêt noire
2 godz. 30 min
Gâteau de Linz
1h
Macarons au caramel
1h 50min