Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g de lait
- 65 g de beurre, coupé en morceaux
-
½
cube de levure boulangère fraîche (30 g), émiettée
or 1 sachet de levure boulangère sèche (7 g) - 1 œuf
- 500 g de farine
- 1 c. à soupe de sucre
- 1 - 1 ½ c. à café de sel
- 1 œuf, battu
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 2689 kJ / 642 kcal
- Protein
- 20 g
- Carbohydrates
- 96 g
- Fat
- 20 g
Alternative recipes
Tresse bernoise
1h 45 min
Cuchaule
2 godz. 30 min
Petits pains au lait
2h 5 min
Pain tessinois
1h 50 min
Pain paysan
3sa
Gâteau du Vully
2 godz. 30 min
Pain bis en cocotte
2 godz. 25 min
Cake Mississippi clair
1h 15 min
Gâteau des rois
1 godz. 55 min
Moutarde de Bénichon
40 min
Nœud au lard
2 godz. 10 min
Bonhomme en pâte
2 godz. 10 min