Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g de farine
- 200 g de sucre
- 100 g de crème fraîche
- 100 g de beurre, doux
- 3 œufs
-
20
g de whisky, (tout type)
or 20 g de jus d'orange - 1 c. à café de poudre à lever
- ½ c. à café de gousse de vanille en poudre
- 1 pincée de sel
- 6 barres de chocolat suisse, type branches, chocolat noir (de 23 g)
Le glaçage
- 100 g de sucre
-
40
g de whisky, (tout type)
or 40 g de jus d'orange
- Nutrition
- per 1 morceau/part
- Calories
- 1226 kJ / 292 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 41 g
- Fat
- 12 g
In Collections
Alternative recipes
Tresse bernoise
1sa 45 dk
Cuchaule
2 godz. 30 min
Milanais
3 godz.
Gâteau des rois
1h 55 min
Pain tessinois
1 Std. 50 Min
Gâteau du Vully
2 godz. 30 min
Miroirs à la gelée de vin chaud
2h 40min
Petits pains du 1er août
1 godz. 10 min
Cake aux branches
1 godz. 10 min
Cake tyrolien automnal
1 godz. 20 min
Papet vaudois
55min
Bonhomme en pâte
2h 10 min