Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g de beurre, à température ambiante, en morceaux
- 100 g de sucre
- 10 g de sucre vanillé
- 1 pincée de sel
- 1 œuf
- 300 g de farine fleur, et un peu pour le plan de travail
- 1 c. à café de poudre à lever (½ sachet)
- 50 g de sucre glace
- 200 g de confiture de framboises
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 960 kJ / 227 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 34 g
- Fat
- 9 g
Alternative recipes
Cake Mississippi clair
1sa 15 dk
Tresse russe aux canneberges
3h
Milanais
3h
Miroirs à la gelée de vin chaud
2 Std. 40 Min
Bonhomme en pâte
2 godz. 10 min
Duo de mini-tresses au beurre
2 godz. 10 min
Petits pains du 1er août
1 Std. 10 Min
Gâteau des rois
1h 55 min
Cake tyrolien automnal
1 Std. 20 Min
Cake aux branches
1 Std. 10 Min
Pain tessinois
1 Std. 50 Min
Tresse bernoise
1h 45 min