Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pâte sablée
- 50 g de sucre
- 200 g de beurre, coupé en morceaux, et un peu pour beurrer les moules
- 370 g de farine, et un peu pour fariner le plan de travail
- 1 œuf
- 1 pincée de sel
Ganache
- 250 g de chocolat noir, cassé en morceaux (2 cm)
- 100 g de crème à fouetter, 30-40 % de matière grasse
Glaçage au sucre et pastille au chocolat
- 200 g de sucre
- 25 g d'eau
- 15 gouttes de colorant alimentaire (tout type), vert
- Nutrition
- per 1 morceau/part
- Calories
- 2942 kJ / 703 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 76 g
- Fat
- 40 g
In Collections
Alternative recipes
Milanais
3 Std.
Tresse bernoise
1h 45min
Cuchaule
2h 30min
Pain tessinois
1h 50 min.
Miroirs à la gelée de vin chaud
2 Std. 40 Min
Gâteau du Vully
2h 30min
Cake Mississippi clair
1h 15min
Cake aux branches
1 Std. 10 Min
Papet vaudois
55min
Mousse au Toblerone®
3h 10 min.
Bonhomme en pâte
2h 10min
Cake tyrolien automnal
1h 20min