Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pâte
- 50 g huile d'olive (à adapter)
- 100 g de lait
- 10 g de sucre
- 25 g de levure boulangère fraîche
- 200 g d'eau
- 600 g de farine manitoba
- 1 c. à soupe de sel
Garniture
- 45 g d'huile d'olive extra vierge (à adapter)
- 200 g d'oignons blancs
- 50 g d'eau
- 2 c. à café de sel
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2143 kJ / 512 kcal
- Protein
- 13 g
- Carbohydrates
- 81 g
- Fat
- 18 g
In Collections
Alternative recipes
Tarte flambée au lard
40 Min
Pain tessinois
1 Std. 50 Min
Tresse bernoise
1 Std. 45 Min
Pain paysan
3 Std.
Tourte aux noix de l'Engadine
1 Std. 15 Min
Gâteau aux carottes
1 Std. 10 Min
Rösti bernois
40 Min
Sauce à salade à la française
20 min
Flammekueche aux lardons et herbes aromatiques
1 Std.
Focaccia croustillante
2h 10min
Focaccia au romarin
2 Std. 30 Min
Pâte de base pour pain
24h 30 min