Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 550 g de sucre
- 5 œufs, séparer les blancs des jaunes
- 1 pincée de sel
- 250 g de carottes, pelées, en morceaux (3 cm)
- 250 g d'amandes, entières, décortiquées
- 1 citron, zeste prélevé à l’économe, jus réservé
- 80 g de farine
- 2 c. à café de poudre à lever
- 4 c. à soupe de kirsch
- 3 - 4 c. à soupe d'eau
- 12 carottes en massepain
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1573 kJ / 376 kcal
- Protein
- 5.1 g
- Carbohydrates
- 37 g
- Fat
- 23 g
Alternative recipes
Cake tyrolien automnal
1h 20 min.
Risotto aux bolets et au brie
35 Min
Mousse au Toblerone®
3sa 10 dk
Cuchaule
2 Std. 30 Min
Tresse bernoise
1sa 45 dk
Gâteau aux carottes
1ωρ. 10 λεπτ.
Milanais
3sa
Gâteau des rois
1h 55 min
Cake aux baies
1 Std. 15 Min
Duo de mini-tresses au beurre
2hod. 10min
Focaccia au romarin
2 Std. 30 Min
Gâteau de Linz
1 Std.