Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 550 g de sucre
- 5 œufs, séparer les blancs des jaunes
- 1 pincée de sel
- 250 g de carottes, pelées, en morceaux (3 cm)
- 250 g d'amandes, entières, décortiquées
- 1 citron, zeste prélevé à l’économe, jus réservé
- 80 g de farine
- 2 c. à café de poudre à lever
- 4 c. à soupe de kirsch
- 3 - 4 c. à soupe d'eau
- 12 carottes en massepain
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1573 kJ / 376 kcal
- Protein
- 5.1 g
- Carbohydrates
- 37 g
- Fat
- 23 g
In Collections
Alternative recipes
Étoiles à la cannelle
1 Std. 30 Min
Bruns de Bâle
8 Std. 40 Min
Milanais
3h
Miroirs à la gelée de vin chaud
2h 40min
Bonhomme en pâte
2h 10min
Duo de mini-tresses au beurre
2h 10min
Gâteau du Vully
2sa 30 dk
Cake tyrolien automnal
1h 20min
Cake aux branches
1h 10 min.
Pain tessinois
1h 50min
Gâteau aux carottes
1h 10 min.
Tresse bernoise
1 Std. 45 Min