Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 550 g de sucre
- 5 œufs, séparer les blancs des jaunes
- 1 pincée de sel
- 250 g de carottes, pelées, en morceaux (3 cm)
- 250 g d'amandes, entières, décortiquées
- 1 citron, zeste prélevé à l’économe, jus réservé
- 80 g de farine
- 2 c. à café de poudre à lever
- 4 c. à soupe de kirsch
- 3 - 4 c. à soupe d'eau
- 12 carottes en massepain
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1573 kJ / 376 kcal
- Protein
- 5.1 g
- Carbohydrates
- 37 g
- Fat
- 23 g
Alternative recipes
Milanais
3h
Tresse bernoise
1h 45min
Cuchaule
2h 30 min
Gâteau aux carottes
1h 10min
Gâteau du Vully
2h 30 min
Escargots noix-cannelle
2h 10min
Cake aux branches
1h 10min
Tarte au vin cuit
45min
Pavé au chocolat épicé
12h
Mousse au Toblerone®
3 Std. 10 Min
Bonhomme en pâte
2h 10min
Cake tyrolien automnal
1h 20 min