Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g de graines d'épeautre
- 200 g d'amandes
- 1 c. à café de poudre à lever
- 170 g de beurre, froid, en morceaux
- 200 g de sucre de canne complet (ou de sucre brut)
- 1 pincée de sel
- 1 œuf
- 1 c. à café de kirsch
- 1 c. à soupe de cacao en poudre
- 1 c. à café de cannelle moulue
- 1 pincée de clous de girofle, moulus
- 340 g de confiture de framboises
- 1 jaune d'œuf pour badigeonner
- 1 c. à soupe de lait pour badigeonner
- Nutrition
- per 1 tranche
- Calories
- 1735 kJ / 415 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 45 g
- Fat
- 22 g
- Fibre
- 4.2 g
In Collections
Alternative recipes
Milanais
3h
Tresse bernoise
1h 45min
Cuchaule
2h 30min
Miroirs à la gelée de vin chaud
2h 40min
Gâteau du Vully
2h 30min
Cake Mississippi clair
1h 15min
Escargots noix-cannelle
2h 10 min
Gâteau des rois
1h 55 min
Cake aux branches
1h 10min
Tresse russe aux canneberges
3h
Bonhomme en pâte
2h 10 min
Cake tyrolien automnal
1h 20 min