Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 c. à soupe de beurre, pour graisser les plaques
- 350 g de sucre
- 3 œufs
- 1 c. à soupe de kirsch
- 1 pincée de sel
- 1 c. à soupe de graines d'anis
- 450 g de farine, et un peu plus pour le plan de travail
- Nutrition
- per 1 morceau/part
- Calories
- 199 kJ / 48 kcal
- Protein
- 1 g
- Carbohydrates
- 10 g
- Fat
- 1 g
Alternative recipes
Tresse bernoise
1 godz. 45 min
Étoiles à la cannelle
1 godz. 30 min
Milanais
3 godz.
Bruns de Bâle
8 godz. 40 min
Läckerli de Bâle
1 godz. 10 min
Tourte au kirsch de Zoug
4 godz.
Gâteau du Vully
2h 30min
Miroirs à la gelée de vin chaud
2h 40 min
Miroirs
1 godz. 40 min
Tresse russe aux canneberges
3 godz.
Tourte aux noix de l'Engadine
1h 15min
Amarettini
1 godz. 30 min