Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g d'amandes, entières, décortiquées
- 200 g de sucre et un peu plus pour abaisser la pâte
- 4 c. à soupe de farine
- 2 c. à soupe de cacao en poudre (toutes sortes)
- 1 pointe de couteau de cannelle moulue
- 2 blancs d'œufs
-
1
c. à soupe de kirsch
or 1 c. à soupe d'eau - 100 g de chocolat noir, en morceaux (2 cm)
- Nutrition
- per 1 morceaux
- Calories
- 343 kJ / 82 kcal
- Protein
- 2 g
- Carbohydrates
- 8 g
- Fat
- 5 g
Alternative recipes
Tresse bernoise
1u. 45min
Étoiles à la cannelle
1 Std. 30 Min
Milanais
3 Std.
Läckerli de Bâle
1h 10min
Gâteau des rois
1u. 55min
Gâteau du Vully
2 Std. 30 Min
Crêtes de coq
24 Std.
Miroirs à la gelée de vin chaud
2 Std. 40 Min
Knöpflis
50 Min
Miroirs
1h 40 min
Tresse russe aux canneberges
3 Std.
Cake tyrolien automnal
1 Std. 20 Min