Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte
- 280 g d'eau
- ½ cube de levure boulangère fraîche (env. 20 g), émiettée
- 250 g de farine d'épeautre complète
- 200 g de farine mi-blanche
- 1 ½ de c. à café de sel
- 100 g de noisettes
Le façonnage
- 1 c. à soupe de farine mi-blanche
- Nutrition
- per 100 g
- Calories
- 1380 kJ / 330 kcal
- Protein
- 11.1 g
- Carbohydrates
- 47 g
- Fat
- 10 g
In Collections
Alternative recipes
Petits pains aux fruits
3h 5min
Pain croustillant
1 Std.
Pain bis en cocotte
2h 25min
Pain d'épeautre pur
11 godz.
Pain d'épeautre et de blé
12h
Petits pains au seigle
12h
Bonhomme en pâte
2h 10min
Tresse bernoise
1 Std. 45 Min
Petits pains du 1er août
1 Std. 10 Min
Pain paysan
3 Std.
Polenta tessinoise
45 min
Pain aux graines de lin
1 Std. 30 Min