Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Prépâte avec ébouillantage
- 120 g de farine de pur épeautre, complète
- 180 g d'eau chaude
Pâte à pain et finition
- 300 g de farine blanche d'épeautre
- 1 ½ c. à café de sel
- ½ cube de levure boulangère fraîche, émiettée
- 200 g d'eau
- un peu de farine blanche d'épeautre
- Nutrition
- per 1 tranche
- Calories
- 520.3 kJ / 123.3 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Carbohydrates
- 23.1 g
- Fat
- 0.8 g
Alternative recipes
Petits pains aux fruits
3h 5min
Pain croustillant
1 godz.
Pain d’épeautre aux noisettes
2h 50 min
Pain bis en cocotte
2h 25min
Pain rustique
2小时
Pain d'épeautre et de blé
12h
Petits pains au seigle
12h
Pain de campagne
2小时
Pain de seigle valaisan
10 Std.
Pain paysan
3h
Pain aux graines de lin
1小时 30 分钟
Mon pain de campagne maison
4sa 40 dk