Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Prépâte avec ébouillantage
- 120 g de farine de pur épeautre, complète
- 180 g d'eau chaude
Pâte à pain et finition
- 300 g de farine blanche d'épeautre
- 1 ½ c. à café de sel
- ½ cube de levure boulangère fraîche, émiettée
- 200 g d'eau
- un peu de farine blanche d'épeautre
- Nutrition
- per 1 tranche
- Calories
- 520.3 kJ / 123.3 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Carbohydrates
- 23.1 g
- Fat
- 0.8 g
Alternative recipes
Pain bis en cocotte
2h 25min
Pain paysan
3h
Pain à la farine d'épeautre
4h
Pain toast
16h
Pain d'épeautre et de blé
12 Std.
Petits pains au seigle
12 Std.
Pain complet
4h
Pain croustillant
1h
Pain d’épeautre aux noisettes
2 godz. 50 min
Pain rustique
2h
Pain de seigle valaisan
10 Std.
Pain aux graines de lin
1h 30min