Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Prépâte avec ébouillantage
- 120 g de farine de pur épeautre, complète
- 180 g d'eau chaude
Pâte à pain et finition
- 300 g de farine blanche d'épeautre
- 1 ½ c. à café de sel
- ½ cube de levure boulangère fraîche, émiettée
- 200 g d'eau
- un peu de farine blanche d'épeautre
- Nutrition
- per 1 tranche
- Calories
- 520.3 kJ / 123.3 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Carbohydrates
- 23.1 g
- Fat
- 0.8 g
Alternative recipes
Pain paysan
3 Std.
Mon pain de campagne maison
4h 40min
Pain aux graines de lin
1 Std. 30 Min
Pain croustillant
1 Std.
Pain bis en cocotte
2 godz. 25 min
Pain de seigle valaisan
10 Std.
Pain complet sans gluten
4 Std.
Pain d'épeautre et de blé
12h
Pain d’épeautre aux noisettes
2h 50min
Vitello tonnato
25h 30min
Pain de campagne
2h
Petits pains au seigle
12h