Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 450 g de farine à pain et un peu de farine supplémentaire
- 300 g de farine blanche d'épeautre
- 1 cube de levure boulangère fraîche (40 g)
- 500 g de babeurre
- 30 g d'eau et un peu d’eau supplémentaire pour badigeonner la pâte
- 1 ½ - 2 c. à café de sel selon les goûts
- un peu de farine à pain pour fariner
- Nutrition
- per 1 tranche
- Calories
- 793 kJ / 189 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 37 g
- Fat
- 1 g
- Fibre
- 2 g
Alternative recipes
Petits pains au lait
2h 5 min
Pain bis en cocotte
2 godz. 25 min
Pain paysan
3sa
Pain de mie
3sa
Pain toast
16 godz.
Petits pains au seigle
12h
Pain complet sans gluten
4h
Pain complet
4h
Pain d’épeautre aux noisettes
2 godz. 50 min
Pain d'épeautre pur
11u.
Pain de seigle valaisan
10 Std.
Pain aux graines de lin
1sa 30 dk