Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte
- 370 g d'eau
- ½ cube de levure boulangère fraîche (20 g), émiettée
- 50 g de beurre, en morceaux (2 cm)
- 500 g de farine bise
- 1 ½ c. à café de sel
- 2 c. à café de sucre
Le façonnage
- 40 g de farine bise
La cuisson
- 1 c. à soupe de farine bise
- Nutrition
- per 100 g
- Calories
- 1165 kJ / 276 kcal
- Protein
- 9.9 g
- Carbohydrates
- 45 g
- Fat
- 6 g
In Collections
Alternative recipes
Tresse bernoise
1h 45min
Cuchaule
2h 30min
Petits pains au lait
2u. 5min
Pain tessinois
1h 50 min.
Pain paysan
3 Std.
Pain d'épeautre et de blé
12 godz.
Gâteau des rois
1h 55 min
Pain d’épeautre aux noisettes
2 godz. 50 min
Pain d'épeautre pur
11 godz.
Tresse russe aux canneberges
3 Std.
Gâteau des rois
2h 15 min.
Petits pains du 1er août
1 Std. 10 Min