Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- beurre, mou, pour graisser
La pâte
- 100 g d'amandes, entières, décortiquées, mondées
- 100 g de noisettes décortiquées
- 150 g de sucre
- 2 sachets de sucre vanillé
- 250 g de farine blanche
- 1 pincée de sel
- 1 paquet de zeste de citron râpé
- 200 g de beurre mou, en morceaux (2 cm)
- 1 œuf
La garniture et la finition
- 400 g de confiture de fraises
-
2
c. à soupe d'eau
or 2 c. à soupe de rhum - amandes, effilées, grillées, à saupoudrer (optional)
- Nutrition
- per 1 morceau
- Calories
- 1910 kJ / 456 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 50 g
- Fat
- 25 g
- Saturated Fat
- 10 g
- Fibre
- 3.1 g
- Sodium
- 10 mg
In Collections
Alternative recipes
Tresse bernoise
1h 45min
Cuchaule
2h 30min
Variations autour du beurre - Café de Paris
30 Min
Milanais
3 Std.
Spätzlis au fromage
1 Std. 10 Min
Gâteau du Vully
2h 30min
Coquins de Linz
3h 15 min
Tarte aux pommes façon crumble (TM6)
2h 30min
Cake aux branches
1 Std. 10 Min
Tresse russe aux canneberges
3 Std.
Moutarde de Bénichon
40 Min
Bricelets
2h 30min