Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Le levain
- 150 g de farine blanche
- 120 g d'eau
- 1 g de levure boulangère fraîche
La pâte
- 400 g d'eau
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 100 g de farine de blé complet
- 500 g de farine blanche et un peu plus pour le plan de travail et pour saupoudrer
- 10 g de sel
- Nutrition
- per 1 tranche
- Calories
- 539 kJ / 129 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 26 g
- Fat
- 0.4 g
- Saturated Fat
- 0.1 g
- Fibre
- 1.8 g
- Sodium
- 195 mg
Alternative recipes
Pain toupie rapide
40 Min
Salade au cervelas et fromage
25 Min
Tourte de Linz suisse
1 Std. 30 Min
Pain de mie
3h
Bouillon de légumes en poudre
5 Std.
Pain bis en cocotte
2h 25min
Variations autour du beurre - Café de Paris
30 Min
Pain tessinois
1 Std. 50 Min
Tresse bernoise
1u. 45min
Petits pains du 1er août
1 Std. 10 Min
Pain paysan
3h
Soupe bâloise à la farine
1 Std. 10 Min