Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 175 g de lait
- 30 g de beurre, mou
- 2 c. à café de sucre
- ¼ de cube de levure boulangère fraîche (env. 10 g), émiettée
-
250
g de farine mi-blanche, et un peu pour le façonnage
or 250 g de farine blanche - ¾ de c. à café de sel
- 1 œuf
- 1 c. à soupe de crème entière
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1019 kJ / 242 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Carbohydrates
- 35 g
- Fat
- 8 g
In Collections
Alternative recipes
Tresse bernoise
1sa 45 dk
Cuchaule
2sa 30 dk
Pain tessinois
1 Std. 50 Min
Pain paysan
3 Std.
Pain de mie
3 Std.
Pain bis en cocotte
2 godz. 25 min
Petits pains burger (buns)
1sa 45 dk
Gâteau des rois
1 Std. 55 Min
Focaccia aux tomates
40min
Gâteau des rois
2h 15min
Bonhomme en pâte
2sa 10 dk
Petits pains du 1er août
1 godz. 10 min