Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 320 g d'eau
- 15 g de sucre
- ½ cube de levure (env. 20 g), émiettée
- 500 g de farine et un peu pour fariner
- 40 g de beurre, en morceaux (1 cm) et un peu pour graisser
- 1 ½ c. à café de sel
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1140 kJ / 270 kcal
- Protein
- 8.1 g
- Carbohydrates
- 47 g
- Fat
- 5 g
Alternative recipes
Pâte de bouillon de légumes végane
1 godz.
Pain paysan
3 godz.
Pain toast
16 Std.
Pain tessinois
1 godz. 50 min
Petits pains du 1er août
1 godz. 10 min
Pain bis en cocotte
2h 25min
Beurre aromatisé à l’orientale pour grillades
No ratings
Confiture de pruneaux pour les provisions
55 min
Petits pains au lait
2h 5 min
Pain sandwich
3 godz.
Petits pains au seigle
12h
Yogourt nature
12h