Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 320 g d'eau
- 15 g de sucre
- ½ cube de levure (env. 20 g), émiettée
- 500 g de farine et un peu pour fariner
- 40 g de beurre, en morceaux (1 cm) et un peu pour graisser
- 1 ½ c. à café de sel
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1140 kJ / 270 kcal
- Protein
- 8.1 g
- Carbohydrates
- 47 g
- Fat
- 5 g
Alternative recipes
Pain vaudois à la croix
13h 30 min
Caramels au beurre salé
1 Std. 45 Min
Petits pains au lait
2 godz. 5 min
Pain bis en cocotte
2h 25min
Tresse russe aux canneberges
3h
Focaccia aux tomates
40min
Crème glacée aux fruits
5min
Pain toast
16 godz.
Caramels à la crème
2h
Petits pains du 1er août
1h 10 phút
Pain paysan
3h
Pain sandwich
3h