Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 320 g de lait
- 3 c. à soupe de sucre
- ½ cube de levure boulangère fraîche (ca. 20 g), émiettée
- 500 g de farine
- 1 ½ c. à café de sel
- 60 g de beurre, mou
- 4 c. à soupe raisins sultanines
- 1 œuf, battu, pour dorer
- 1 c. à soupe de sucre en grains
- 1 c. à soupe d’amandes effilées
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1513 kJ / 360 kcal
- Protein
- 9.9 g
- Carbohydrates
- 55 g
- Fat
- 10 g
Alternative recipes
Milanais
3h
Tresse bernoise
1 godz. 45 min
Cuchaule
2sa 30 dk
Pain tessinois
1 godz. 50 min
Pain paysan
3h
Gâteau du Vully
2sa 30 dk
Cake Mississippi clair
1h 15 min
Cake aux branches
1h 10min
Gâteau des rois
2 godz. 15 min
Tarte au vin cuit
45 min
Bonhomme en pâte
2 godz. 10 min
Petits pains du 1er août
1h 10min