Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 320 g de lait
- 3 c. à soupe de sucre
- ½ cube de levure boulangère fraîche (ca. 20 g), émiettée
- 500 g de farine
- 1 ½ c. à café de sel
- 60 g de beurre, mou
- 4 c. à soupe raisins sultanines
- 1 œuf, battu, pour dorer
- 1 c. à soupe de sucre en grains
- 1 c. à soupe d’amandes effilées
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1513 kJ / 360 kcal
- Protein
- 9.9 g
- Carbohydrates
- 55 g
- Fat
- 10 g
Alternative recipes
Cake Mississippi clair
1 godz. 15 min
Cake tyrolien automnal
1 godz. 20 min
Petits pains au lait
2h 5min
Bonhomme en pâte
2 Std. 10 Min
Pain tessinois
1 godz. 50 min
Cuchaule
2 Std. 30 Min
Tresse bernoise
1h 45min
Petits pains du 1er août
1 godz. 10 min
Gâteau des rois
2 godz. 15 min
Cake aux branches
1 godz. 10 min
Milanais
3 Std.
Miroirs à la gelée de vin chaud
2sa 40 dk