Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g de lait
- ½ cube de levure e (env. 20 g), émiettée
- 500 g de farine à tresse et un peu plus pour fariner
- 60 g de beurre, en morceaux (1 cm)
- 50 g de sucre
- 1 c. à café de cannelle moulue
- 1 ½ c. à café de sel
- 8 noisettes décortiquées,entières
- 16 raisins sultanines
- 1 œuf, battu
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 1564 kJ / 372 kcal
- Protein
- 10 g
- Carbohydrates
- 55 g
- Fat
- 12 g
Alternative recipes
Bruns de Bâle
8h 40min
Miroirs à la gelée de vin chaud
2 Std. 40 Min
Cake Mississippi clair
1sa 15 dk
Tresse au beurre à 6 brins
2sa 35 dk
Grittibenz sucré
2h 15min
Tarte aux légumes (TM6)
25min
Coquins de Linz
3h 15min
Roulade au citron
3 Std.
Chocolats pralinés à la liqueur
1sa 30 dk
Focaccia aux pommes de terre et romarin
2sa 35 dk
Quiche lorraine, façon baguette
40min
Tarte flambée au lard
40min