Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g de lait
- ½ cube de levure e (env. 20 g), émiettée
- 500 g de farine à tresse et un peu plus pour fariner
- 60 g de beurre, en morceaux (1 cm)
- 50 g de sucre
- 1 c. à café de cannelle moulue
- 1 ½ c. à café de sel
- 8 noisettes décortiquées,entières
- 16 raisins sultanines
- 1 œuf, battu
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 1564 kJ / 372 kcal
- Protein
- 10 g
- Carbohydrates
- 55 g
- Fat
- 12 g
Alternative recipes
Crème glacée aux fruits
5min
Variations autour du beurre - Café de Paris
30 Min
Tresse au beurre à 6 brins
2h 35min
Milanais
3 Std.
Bruns de Bâle
8h 40min
Croissants au jambon
35 Min
Pain toupie rapide
40 Min
Spätzlis au fromage
1h 10min
Focaccia aux tomates
40 Min
Petits pains du 1er août
1h 10min
Cake aux branches
1h 10min
Grittibenz sucré
2 Std. 15 Min