Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g de lait
- ½ cube de levure e (env. 20 g), émiettée
- 500 g de farine à tresse et un peu plus pour fariner
- 60 g de beurre, en morceaux (1 cm)
- 50 g de sucre
- 1 c. à café de cannelle moulue
- 1 ½ c. à café de sel
- 8 noisettes décortiquées,entières
- 16 raisins sultanines
- 1 œuf, battu
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 1564 kJ / 372 kcal
- Protein
- 10 g
- Carbohydrates
- 55 g
- Fat
- 12 g
Alternative recipes
Tresse au beurre à 6 brins
2h 35min
Tarte aux légumes
25 Min
Focaccia aux tomates cerises
2h
Carac rouge
19h 30min
Sauce balsamique
10 min
Amandes grillées enrobées de chocolat blanc à la noix de coco
40 Min
Riz Casimir (8 portions)
1h
Spätzlis au fromage
1 Std. 10 Min
Focaccia aux tomates
40 Min
Birchermüesli
1 Std. 10 Min
Bonhomme en pâte
2 Std. 10 Min
Tresse bernoise
1h 45min