Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte
- 160 g d'amandes entières, émondées
- 200 g de sucre
- 1 gousse de vanille, coupée en deux
- 200 g de beurre, en morceaux (2 cm)
- 180 g de farine
- 50 g d'amidon de maïs (par ex. Maïzena)
- 1 œuf (voir conseils)
- 1 pincée de sel
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 360 kJ / 86 kcal
- Protein
- 1.5 g
- Carbohydrates
- 8 g
- Fat
- 5 g
Alternative recipes
Tresse bernoise
1h 45 min
Étoiles à la cannelle
1h 30min
Milanais
3 Std.
Bruns de Bâle
8 Std. 40 Min
Gâteau des rois
1 godz. 55 min
Gâteau de Linz
1h
Roulade au citron
3 Std.
Miroirs à la gelée de vin chaud
2 godz. 40 min
Petits pains du 1er août
1h 10min
Miroirs
1 Std. 40 Min
Tresse russe aux canneberges
3 Std.
Bonhomme en pâte
2 godz. 10 min