Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 175 g de lait
- 175 g d'eau, tiède
-
½
cube de levure boulangère fraîche (env. 20 g) émiettée
or 1 sachet de levure boulangère sèche (7 g) - 500 g de farine rustique, et un peu plus pour saupoudrer
- 1 c. à café de sel
- Nutrition
- per 1 tranche
- Calories
- 978 kJ / 234 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 43 g
- Fat
- 2 g
Alternative recipes
Milanais
3h
Bonhomme en pâte
2h 10min
Duo de mini-tresses au beurre
2h 10min
Petits pains du 1er août
1ωρ. 10 λεπτ.
Gâteau des rois
1 godz. 55 min
Caramels à la crème
2 godz.
Gâteau du Vully
2h 30min
Cake tyrolien automnal
1sa 20 dk
Pain bis en cocotte
2h 25 min
Pain tessinois
1h 50min
Cuchaule
2h 30min
Tresse bernoise
1 godz. 45 min