Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 175 g de lait
- 175 g d'eau, tiède
-
½
cube de levure boulangère fraîche (env. 20 g) émiettée
or 1 sachet de levure boulangère sèche (7 g) - 500 g de farine rustique, et un peu plus pour saupoudrer
- 1 c. à café de sel
- Nutrition
- per 1 tranche
- Calories
- 978 kJ / 234 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 43 g
- Fat
- 2 g
Alternative recipes
Milanais
3 Std.
Tresse bernoise
1 Std. 45 Min
Cuchaule
2 Std. 30 Min
Petits pains au lait
2h 5min
Pain tessinois
1 Std. 50 Min
Pain bis en cocotte
2 godz. 25 min
Pain d'épeautre et de blé
12h
Gâteau des rois
1 Std. 55 Min
Focaccia aux tomates
40 Min
Tresse russe aux canneberges
3 Std.
Bonhomme en pâte
2 Std. 10 Min
Petits pains du 1er août
1 Std. 10 Min