![Variations autour du beurre - Café de Paris Variations autour du beurre - Café de Paris](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/65E63838-B68E-43D7-B75C-092E16897B50/Derivates/0a327a75-050c-4125-909e-9148e520023e.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- ½ bouquet de persil frais, effeuillé
- 1 brin d'estragon, frais, effeuillé
- 1 brin de marjolaine, fraîche, effeuillé
- 60 g d'oignons, coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- 20 g de beurre, mou coupé en morceaux
- 100 g de beurre, mou coupé morceaux
- ½ c. à café de curry en poudre
- ½ c. à café de sauce Worcestershire
- ½ c. à café de moutarde
- ½ c. à café de jus de citron
- ¼ c. à café de paprika doux
- ½ c. à café de sel
- Nutrition
- per 190 g
- Calories
- 3853.4 kJ / 920.8 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Carbohydrates
- 5 g
- Fat
- 100 g
In Collections
Alternative recipes
Panure
5 Min
Gâteau du Vully
2sa 30 dk
Mousse au thon
5 Min
Cake tyrolien automnal
1h 20min
Papet vaudois
55 Min
Polenta tessinoise
45 min
Cuchaule
2sa 30 dk
Nœud au lard
2sa 10 dk
Risotto aux bolets et au brie
35 min
Croissants au jambon
35 min
Sauce à salade à la française
20 min
Tresse bernoise
1 godz. 45 min