Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- ½ bouquet de persil frais, effeuillé
- 1 brin d'estragon, frais, effeuillé
- 1 brin de marjolaine, fraîche, effeuillé
- 60 g d'oignons, coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- 20 g de beurre, mou coupé en morceaux
- 100 g de beurre, mou coupé morceaux
- ½ c. à café de curry en poudre
- ½ c. à café de sauce Worcestershire
- ½ c. à café de moutarde
- ½ c. à café de jus de citron
- ¼ c. à café de paprika doux
- ½ c. à café de sel
- Nutrition
- per 190 g
- Calories
- 3853.4 kJ / 920.8 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Carbohydrates
- 5 g
- Fat
- 100 g
In Collections
Alternative recipes
Mousse au thon
5 dk
Mousse au Toblerone®
3 Std. 10 Min
Sauce à salade à la française
20 dk
Carac (Tartelette au chocolat)
2 Std.
Nœud au lard
2u. 10min
Croissants au jambon
35min
Caramels à la crème
2 Std.
Focaccia aux tomates
40min
Panure
5 dk
Moutarde de Bénichon
40min
Papet vaudois
55 Min
Risotto aux bolets et au brie
35min