Compatible versions
Confiture de pruneaux pour les provisions
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 3000 g de pruneaux, surgelés, décongelés
- 1500 g de sucre gélifiant (2:1)
- 160 g de rhum (optional)
- 1 c. à café de cannelle moulue
-
1
c. à café de gousse de vanille en poudre
or 2 gousses de vanille, avec pulpe, pulpe raclée - 4 étoiles de badiane, (fleurs d'anis étoilé)
- Nutrition
- per 1 bocal
- Calories
- 2750 kJ / 657 kcal
- Protein
- 1 g
- Carbohydrates
- 147 g
- Fat
- 0.3 g
- Saturated Fat
- 0 g
- Fibre
- 5.8 g
- Sodium
- 5 mg
Alternative recipes
Tresse bernoise
1h 45min
Cuchaule
2 godz. 30 min
French dressing raffiné
15min
Gâteau du Vully
2 godz. 30 min
Soupe bâloise à la farine
1 Std. 10 Min
Nœud au lard
2h 10min
Sauce balsamique
10 min
Confiture d'abricot pour les provisions
55min
Sel aux herbes
5min
Confiture avec sucre gélifiant
30 Min
Compote de pommes pour les provisions
30 Min
Sauce à salade à la française
20 min