Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g d'oignons, coupés en deux
- 20 g de beurre
- 100 g de vin blanc
- 40 g de poivre vert en grains, au vinaigre, égoutté
- ¼ de c. à café de sel
- 200 g de demi-crème à sauce, 25% de matière grasse
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 688 kJ / 165.6 kcal
- Protein
- 2.7 g
- Carbohydrates
- 9.1 g
- Fat
- 12 g
In Collections
Alternative recipes
Sauce cocktail
5 Min
Sauce bolognaise
3h 15min
Risotto aux champignons accompagnés d'une salade de courge
45 dk
Mini pavlovas à l’orange
No ratings
Petits fondants au chocolat accompagnés de sorbet à la mangue et fruit de la passion
4h 15min
Sauce Hollandaise
15 min
Moules à la sauce tomate épicée
45 dk
Filet d'agneau en sauce au poivre rose
45 dk
Linguine saumon et vodka
20 dk
Beurre aux herbes
5 Min
Sauce moutarde
5 Min
Spaghettis à la carbonara
30 dk