Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pâte brisée
- 200 g de farine
- 1 jaune d'œuf
- 100 g de beurre, mou, coupé en morceaux et un peu pour graisser le moule
- 40 g d'eau
- ½ c. à café de sel
- 1 c. à café de sucre vanillé
Garniture
- 2 œufs
- 1 jaune d'œuf
-
200
g de vin cuit
or 200 g de concentré de jus de poire - 100 g de crème double (45 % de matière grasse)
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1507 kJ / 361 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 40 g
- Fat
- 20 g
Alternative recipes
Milanais
3h
Tresse bernoise
1h 45min
Cuchaule
2 godz. 30 min
Carac (Tartelette au chocolat)
2h
Miroirs à la gelée de vin chaud
2 godz. 40 min
Gâteau des rois
1h 55min
Risotto aux bolets et au brie
35 Min
Papet vaudois
55min
Gâteau aux carottes argovien
2h
Mousse au Toblerone®
3 godz. 10 min
Émincé à la zurichoise
50 min
Cake tyrolien automnal
1 Std. 20 Min