Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g de beurre froid, et un peu plus pour beurrer le moule
- 300 g de cerneaux de noix
- un peu de beurre
- 300 g de farine
- 400 g de sucre
- 150 g de beurre
- 1 œuf
- 1 pincée de sel
- 200 g de crème à fouetter, 30-40 % de matière grasse
- un peu d'eau, pour badigeonner
- Nutrition
- per 1 morceau
- Calories
- 3414 kJ / 817 kcal
- Protein
- 11 g
- Carbohydrates
- 82 g
- Fat
- 49 g
In Collections
Alternative recipes
Croissants aux noisettes
1 godz. 40 min
Milanais
3 Std.
Miroirs à la gelée de vin chaud
2h 40 min
Gâteau aux carottes argovien
2h
Focaccia au romarin
2h 30min
Duo de mini-tresses au beurre
2 Std. 10 Min
Gâteau du Vully
2h 30min
Gâteau de Linz
1 godz.
Carac (Tartelette au chocolat)
2h
Pain tessinois
1h 50 min
Cuchaule
2h 30min
Tresse bernoise
1 godz. 45 min