Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g de beurre froid, et un peu plus pour beurrer le moule
- 300 g de cerneaux de noix
- un peu de beurre
- 300 g de farine
- 400 g de sucre
- 150 g de beurre
- 1 œuf
- 1 pincée de sel
- 200 g de crème à fouetter, 30-40 % de matière grasse
- un peu d'eau, pour badigeonner
- Nutrition
- per 1 morceau
- Calories
- 3414 kJ / 817 kcal
- Protein
- 11 g
- Carbohydrates
- 82 g
- Fat
- 49 g
In Collections
Alternative recipes
Tresse bernoise
1h 45 min
Cuchaule
2 godz. 30 min
Carac (Tartelette au chocolat)
2sa
Miroirs à la gelée de vin chaud
2 godz. 40 min
Gâteau du Vully
2 godz. 30 min
Escargots noix-cannelle
2 godz. 10 min
Cake aux branches
1h 10 min
Duo de mini-tresses au beurre
2 godz. 10 min
Tresse russe aux canneberges
3sa
Gâteau de Linz
1h
Spätzlis au fromage
1h 10 min
Cake tyrolien automnal
1sa 20 dk