Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 75 g d'amandes, entières, décortiquées
Pâte et riz au lait
- 115 g de sucre
- 250 g de farine
- ¼ c. à café de sel
- 150 g de beurre
- 1 œuf
- 100 g de riz blanc, grain court (p. Ex. Camolino, l'Originario)
- 400 g de lait
- 1 pincée de sel
- 200 g de confiture d'abricots
Garniture
- 2 blancs d'œufs
- 2 pincées de sel
- 75 g de beurre, mou, coupé en morceaux
- 2 jaunes d'œufs
- 200 g de crème à fouetter, 30-40 % de matière grasse
Finition
- 2 c. à soupe de sucre glace, pour saupoudrer
- Nutrition
- per 1 morceau/part
- Calories
- 2889 kJ / 691 kcal
- Protein
- 11 g
- Carbohydrates
- 68 g
- Fat
- 41 g
In Collections
Alternative recipes
Cake tyrolien automnal
1 Std. 20 Min
Cake imbibé au citron
1 Std. 30 Min
Escargots noix-cannelle
2h 10min
Pains de Saint-Gall
26h 30min
Tresse bernoise
1 Std. 45 Min
Pain paysan
3 Std.
Gâteau à l'Ovo
55 min
Gâteau du Vully
2 Std. 30 Min
Tourte aux noix de l'Engadine
1 Std. 15 Min
Miroirs à la gelée de vin chaud
2h 40min
Duo de mini-tresses au beurre
2h 10min
Gâteau aux carottes argovien
2 Std.