Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g de lait, et un peu pour badigeonner
- 80 g de beurre, en morceaux, mou
- ½ cube de levure boulangère fraîche, (env. 20 g), émiettée
- 1 c. à café de sucre
-
500
g de farine à tresse
or 500 g de farine - 2 c. à café de sel
- 25 g d'eau
- 5 g de bicarbonate de soude
- 1 c. à café de sel de mer, pour parsemer
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2757 kJ / 659 kcal
- Protein
- 18.5 g
- Carbohydrates
- 94 g
- Fat
- 23 g
Alternative recipes
Gâteau des rois
2 Std. 15 Min
Milanais
3 Std.
Miroirs à la gelée de vin chaud
2 Std. 40 Min
Gâteau aux carottes argovien
2 Std.
Bonhomme en pâte
2h 10 min
Pain paysan
3 Std.
Gâteau des rois
1 Std. 55 Min
Gâteau du Vully
2 godz. 30 min
Cake aux branches
1 Std. 10 Min
Pain tessinois
1 godz. 50 min
Cuchaule
2 godz. 30 min
Tresse bernoise
1 godz. 45 min