Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 portion de pâte de base pour pain (750 g), selon recette de base
- 130 g d'eau
- 1 c. à café de sel (15 g)
- 2 c. à soupe d'huile d'olive (25 g)
- 1 c. à café de sucre (5 g)
- 50 g de farine de blé dur
- 30 g farine
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2389 kJ / 571 kcal
- Protein
- 17.2 g
- Carbohydrates
- 115.7 g
- Fat
- 7.6 g
- Fibre
- 5.2 g
Alternative recipes
Nœud au lard
2 godz. 10 min
Pain paysan
3 Std.
Pain tessinois
1h 50min
Gâteau aux carottes argovien
2h
Gnocchi de pommes de terre
1 Std. 15 Min
Petits pains du 1er août
1h 10min
Pain bis en cocotte
2h 25min
Pâte de base pour pain
24 Std. 30 Min
Petits pains au yogourt et sésame
1 Std. 30 Min
Petits pains au lait
2 Std. 5 Min
Focaccia au romarin
2 Std. 30 Min
Pain sandwich
3 Std.