Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 240 g d'eau
-
1
c. à café de levure sèche (4 g)
or 10 g de levure fraîche (4 g) - 30 g de sucre de canne complet
- 30 g de beurre, et un peu pour le moule
- 500 g farine
- 1 c. à café de sel
- Nutrition
- per 1 tranche
- Calories
- 375 kJ / 90 kcal
- Protein
- 2 g
- Carbohydrates
- 16 g
- Fat
- 2 g
- Fibre
- 0.8 g
Alternative recipes
Pain de mie
3h
Bouillon de légumes en poudre
5 Std.
Petits pains au lait
2u. 5min
Pain bis en cocotte
2h 25min
Pain toast
16h
Pâte de bouillon de légumes végane
1 godz.
Caramels à la crème
2小时
Pain tessinois
1 Std. 50 Min
Petits pains du 1er août
1 godz. 10 min
Petits pains au yogourt et sésame
1小时 30 分钟
Baisers au chocolat et noisettes
1sa 25 dk
Muffins aux carottes et noix
45 min