Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 240 g d'eau
-
1
c. à café de levure déshydratée (4 g)
or 10 g de levure fraîche - 30 g de sucre brun
- 30 g de beurre, et plus pour graisser le moule
- 500 g de farine à pain
- 1 c. à café de sel
- Nutrition
- per 1 tranche
- Calories
- 375 kJ / 90 kcal
- Protein
- 2 g
- Carbohydrates
- 16 g
- Fat
- 2 g
- Fibre
- 0.8 g
In Collections
Alternative recipes
Pain au lait (TM5/6 Metric)
2h 20min
Pâte de base pour pain
24h 5 min
Biscuits au beurre
50 分钟
Pain au lait
2h 20min
Baguette
3 Std. 45 Min
Mayonnaise
5min
Fond de volaille
45 min
Fond de légumes
45 min
Confiture à la fraise
1 godz. 5 min
Pain aux cinq graines
50 分钟
Focaccia aux oignons
2小时
Menu avec velouté de légumes, poulet à la sauce moutarde et légumes vapeur
45 min