Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 600 g de blé en grains
- 320 g d'eau, froide
-
¾
cube de levure boulangère fraîche (30 g)
or 3 c. à café de levure boulangère sèche (12 g) - 200 g de babeurre
- 150 g de farine à pain
- 1 c. à soupe de vinaigre balsamique
- 2 c. à café de sel
- 1 c. à café de poudre de malt
- un peu de farine à pain pour fariner
- Nutrition
- per 1 tranche
- Calories
- 291 kJ / 70 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 14 g
- Fat
- 0 g
- Fibre
- 2.5 g
Alternative recipes
Pain d’épeautre aux noisettes
2h 50min
Pain bis en cocotte
2h 25min
Pain d'épeautre pur
11h
Pain d'épeautre et de blé
12sa
Pain toast
16 godz.
Confiture pomme-pomme de terre
25 Min
Pains de Saint-Gall
26h 30 min
Pain paysan
3h
Pain d'épice lucernois
55min
Pain ciabatta
1 Std. 45 Min
Pain complet
4 Std.
Pâte de base pour pain
24h 30min