Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 600 g de blé en grains
- 320 g d'eau, froide
-
¾
cube de levure boulangère fraîche (30 g)
or 3 c. à café de levure boulangère sèche (12 g) - 200 g de babeurre
- 150 g de farine à pain
- 1 c. à soupe de vinaigre balsamique
- 2 c. à café de sel
- 1 c. à café de poudre de malt
- un peu de farine à pain pour fariner
- Nutrition
- per 1 tranche
- Calories
- 291 kJ / 70 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 14 g
- Fat
- 0 g
- Fibre
- 2.5 g
Alternative recipes
Macarons au caramel
1h 50min
Pain bis en cocotte
2h 25min
Pain de seigle valaisan
10 Std.
Meringues de l'Emmental
2h 15min
Pain d'épeautre et de blé
12 godz.
Pâte de base pour pain
24 Std. 30 Min
Pain express
1 Std. 15 Min
Pizza capricciosa
1h 35min
Pain complet
4 Std.
Pâte brisée
2 Std. 5 Min
Pain d'épeautre pur
11 godz.
Petits pains au seigle
12 godz.