Compatible versions
Maluns des Grisons (spécialité grisonne à base de pommes de terre cuites)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 800 g de pommes de terre à chair ferme, cuites de la veille, pelées et coupées en morceaux (3 cm)
- 300 g de farine
- 1 c. à café de sel, selon les goûts
- 80 g de beurre, dont 10 g coupé en petits morceaux
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2325 kJ / 556 kcal
- Protein
- 12 g
- Carbohydrates
- 84 g
- Fat
- 17 g
In Collections
Alternative recipes
Macaronis du chalet
45 Min
Soupe au vin de Soleure
1h
Liqueur aux herbes
169h
Risi e bisi
35 Min
Cornettes à la viande hachée
30 min
Ramequins au fromage
50 min
Polenta
1h
Tartelettes aux oignons
35 Min
Spätzlis au fromage
1h 10min
Blancs de poulet à la pizzaiola
55 min
Chili con cervelas
1h
Rösti bernois
40 min