Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- beurre, pour graisser le plat
- 500 g de farine
- 50 g de chorizo, sans peau
- 250 g de jambon, en morceaux
- 150 g de lardons, en morceaux
- 4 œufs
- 200 g d'huile
- 300 g de lait
- 1 pincée de sel
- 2 c. à café de poudre à lever
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 3238 kJ / 774 kcal
- Protein
- 20 g
- Carbohydrates
- 58 g
- Fat
- 50 g
In Collections
Alternative recipes
Macaronis à la montagnarde
30 Min
Filet de porc sauce moutarde
30 Min
Risotto bolognaise
45 min
Blancs de poulet à la pizzaiola
55 min
Cassolette de poulet et de lard
1 Std. 10 Min
Ragoût de porc à la grecque
45 min
Poulet en sauce à la pêche
40 Min
Ragoût de haricots aux boulettes de viande
45 min
Quiche salami-fromage
2h 10min
Risotto à la saucisse et aux pois
30 Min
Boeuf Stroganoff
45 min
Gratin de cornettes
50 Min