Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g de ricotta
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
- ½ zeste de citron râpé bio
- du sel
- 250 g d'épinards frais, équeutés
- 30 g de beurre demi-sel
- 400 g d'eau
- 4 œufs
- poivre moulu
- 20 g de pignons de pin grillés
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1222 kJ / 294 kcal
- Protein
- 13 g
- Carbohydrates
- 4 g
- Fat
- 25 g
In Collections
Alternative recipes
Œufs brouillés aux asperges
35 Min
Œuf cocotte aux champignons et oignons
30 Min
Soufflé aux épinards et deux fromages
35 Min
Tarte cresson, cheddar et lard fumé
1h 25min
Tarte asperge-ricotta
1h 25min
Œufs cocotte aux cèpes
35 Min
Œufs pochés aux épinards crémeux
1 Std. 20 Min
Œuf mi-mollet aux épinards
1h 50min
Merlan pané aux corn flakes, fondue d'épinards au curry
1h 5min
Petite courge au crottin de Chavignol
1h 45min
Lasagne aux épinards et à la ricotta
1h 15min
Œufs cocotte à la florentine
50 min