Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 400 g d'eau
- 12 asperges vertes, coupées en morceaux
- 20 g de beurre, détaillé en dés
- 10 œufs
- 80 g de crème liquide 30-40% m.g.
- ½ c. à café de piment d'Espelette
- du sel
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1329 kJ / 319 kcal
- Protein
- 19 g
- Carbohydrates
- 3 g
- Fat
- 26 g
In Collections
Alternative recipes
Œufs cocotte aux petits pois, asperges et jambon
35min
Œufs brouillés, asperges et tartines
25min
Polenta aux champignons et saint-jacques
20min
Thon au pesto rouge et purée d'artichauts
35min
Œuf mi-mollet aux épinards
1h 50min
Tartare de canard aux noix et aux figues
1u. 45min
Œufs brouillés aux fines herbes
30 Min
Risotto aux asperges
35min
Œufs mollets, ratatouille et jambon
40min
Poireaux façon salade Caesar
40min
Pâtes au pesto d'avocat
25min
Risotto au pesto et au chèvre
30 Min