Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 400 g d'eau
- 12 asperges vertes, coupées en morceaux
- 20 g de beurre, détaillé en dés
- 10 œufs
- 80 g de crème liquide 30-40% m.g.
- ½ c. à café de piment d'Espelette
- du sel
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1329 kJ / 319 kcal
- Protein
- 19 g
- Carbohydrates
- 3 g
- Fat
- 26 g
In Collections
Alternative recipes
Œufs brouillés aux fines herbes
30 Min
Œufs brouillés, asperges et tartines
25 Min
Œufs brouillés aux asperges et au bacon
40 Min
Polenta aux cèpes, œuf au plat
30 Min
Poireaux façon salade Caesar
40 Min
Œufs cocotte aux petits pois, asperges et jambon
35 Min
Risotto aux asperges
35 Min
Risottos aux champignons, petits pois et pancetta
35 Min
Spaghetti maison, pesto d'avocat
1h 5min
Œufs cocotte épinards, ricotta et pignons
40 Min
Œufs pochés aux épinards crémeux
1 Std. 20 Min
Risotto à l'artichaut et au jambon cru
25 Min