Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2000 g de moules fraîches, préalablement nettoyées (moules de bouchot)
- 2 échalotes
- 2 oignons nouveaux
- 15 g de gingembre frais
- 250 g de vin blanc sec
- du poivre moulu
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 434 kJ / 103 kcal
- Protein
- 14 g
- Carbohydrates
- 5 g
- Fat
- 3 g
In Collections
Alternative recipes
Moules au citron
40 Min
Langoustines à la vapeur de gingembre
1 Std. 15 Min
Moules à la provençale
35min
Spaghetti aux palourdes et à l'encre de seiche
40 Min
Moules à la bretonne
55 min
Moules marinières
30 min
Crevettes sautées aux oignons nouveaux
20 min
Moules à la basquaise
55 min
Moules à la crème et au vin blanc
45 min
Penne aux moules
1h 5 min
Moules au curry
40 Min
Thon mariné aux nouilles chinoises
1 Std. 20 Min