Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2000 g de moules fraîches, préalablement nettoyées (moules de bouchot)
- 2 échalotes
- 2 oignons nouveaux
- 15 g de gingembre frais
- 250 g de vin blanc sec
- du poivre moulu
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 434 kJ / 103 kcal
- Protein
- 14 g
- Carbohydrates
- 5 g
- Fat
- 3 g
In Collections
Alternative recipes
Huîtres chaudes, crème à l'échalote
40 Min
Moules marinières
30 Min
Moules à la bretonne
55 Min
Moules à la provençale
35 Min
Moules à la crème et au vin blanc
45 Min
Moules au curry
40 Min
Moules au citron
40 Min
Spaghetti aux palourdes et à l'encre de seiche
40 Min
Sardines en papillote, salade de haricots verts
1 Std. 5 Min
Palourdes au cidre
35 Min
Moules à la basquaise
55 Min
Moules à l'espagnole
50 Min