Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 4 c. à soupe de moutarde à l'ancienne
- 4 c. à soupe de vin blanc
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 4 maquereaux frais entiers (1,2 kg), vidés sans tête
- sel
- poivre moulu
- 4 brins d'estragon frais effeuillés, tiges réservées
- 1 citron jaune non traité, en demi-rondelles
- 500 g d'eau
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1311 kJ / 314 kcal
- Protein
- 30 g
- Carbohydrates
- 1 g
- Fat
- 21 g
Alternative recipes
Maquereaux à la moutarde
30min
Thon basquaise
30min
Raie aux câpres
45 min
Maquereaux au vin blanc
3 godz. 30 min
Filet de bar sauce aux courgettes
1h
Lotte à la provençale
50 min
Salade de raie aux agrumes, câpres et croûtons
1 godz. 5 min
Raie aux épinards crémeux, pommes de terre au curry
1 godz. 15 min
Pintade au chou
1 godz. 10 min
Lotte vapeur façon tajine
1 godz. 45 min
Encornets à la provençale
55 min
Daurade à l'ail
40 min