Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 80 g de maroilles, sans la croûte, en morceaux
- 110 g d'oignon, coupé en 4
- 1 endive, coupée en 4
- 180 g de vin blanc sec
- 100 g d'eau
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- ½ cube de bouillon de volaille
- 500 g d'escalopes de poulet (4)
- 4 endives
- 40 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1443 kJ / 343 kcal / 1443 kJ / 343 kcal
- Protein
- 43 g / 43 g
- Carbohydrates
- 9 g / 9 g
- Fat
- 11 g / 11 g
Alternative recipes
Soupe à l'ail
40min
Quiche endive, moutarde et camembert
1 Std. 30 Min
Velouté d'endive
35min
Saucisses fumées aux pommes de terre et sauce douceur
40min
Ch'tiflette (tartiflette au maroilles)
1 Std. 25 Min
Crème de choux de Bruxelles à la poire
45min
Œufs au nid à la purée de chou-fleur
50min
Gratin de poireaux, jambon et mimolette
1 Std. 10 Min
Flamiche aux chicons et maroilles
2 Std.
Carbonade flamande
1 godz. 45 min
Tarte au libouli
2h 45min
Welsh rarebit
30min