Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 80 g de maroilles, sans la croûte, en morceaux
- 110 g d'oignon, coupé en 4
- 1 endive, coupée en 4
- 180 g de vin blanc sec
- 100 g d'eau
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- ½ cube de bouillon de volaille
- 500 g d'escalopes de poulet (4)
- 4 endives
- 40 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1443 kJ / 343 kcal / 1443 kJ / 343 kcal
- Protein
- 43 g / 43 g
- Carbohydrates
- 9 g / 9 g
- Fat
- 11 g / 11 g
Alternative recipes
Welsh rarebit
30 Min
Ch'tiflette (tartiflette au maroilles)
1h 25min
Truite farcie au maroilles
1 Std.
Carbonade flamande
1h 45min
Poulet en robe de chou et sa purée mousseline
1 Std.
Velouté d'endive
35 Min
Endives au jambon gratinées au comté
13 Std.
Poulet à la crème et à la moutarde
45 Min
Gratin de poireaux, jambon et mimolette
1 Std. 10 Min
Quiche endive, moutarde et camembert
1 Std. 30 Min
Endives au jambon
1h 15min
Flamiche aux chicons et maroilles
2h